• Slovensko
  • Hrvatski
  • English
Domov
Podjetje
Izdelki
Nasveti, recepti
Novice
Kontakt
Med priljubljene
Privzemi stran
 
Obiskovalcev: 382872
Podjetje

Družinsko podjetje POCAJT je bilo ustanovljeno leta 1994, medtem ko je kot obrtno podjetje delovalo že od leta 1967. Temeljna dejavnost podjetja je proizvodnja ročnih gospodinjskih aparatov in izdelkov iz kovine in plastike.

 

VIZIJA IN POSLANSTVO

V podjetju imamo jasno kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno vizijo. Pričakujemo, da bomo kratkoročno, to je 25 odstotno rast prodaje in proizvodnje na leto, uresničili že letos. Želimo postati vodilni proizvajalec ročnih gospodinjskih aparatov v vseh državah nastalih na območju nekdanje SFRJ. Glede na to, da podjetje že posluje z vsemi omenjenimi državami, največ s Hrvaško, sledita Srbija in Črna gora, predvsem Kosovo, ter Makedonija, se zdi naša srednjeročna vizija kmalu uresničljiva. Dolgoročno želimo osvojiti čim večji del trga Evropske unije ter pridobiti znak kakovosti ISO 9002.

Leta 2005 smo izvozili približno 70 odstotkov izdelkov, izvoz pa z leti narašča.

Naše cene niso najnižje, je pa razmerje med ceno in kvaliteto precej višje kot pri konkurenci. Na slovenskem trgu pridobivamo izkušnje, ki jih bomo s pridom izkoristili na tujih trgih. Kvaliteto poslovanja izboljšujemo z zaposlovanjem novega in izobraževanjem že obstoječega kadra.

V podjetju POCAJT neprestano posodabljamo izdelke, tako da so izdelani iz novih, boljših, kvalitetnejših, cenejših in lepših materialov, ki se pojavljajo na trgu. Prizadevamo si tudi za njihov lepši design in prijetnejšo embalažo. Veliko vlagamo v posodobitev proizvodnje, torej zamenjavo in izboljšanje tehnologij, ki omogočajo cenejšo, okolju prijaznejšo in varnejšo proizvodnjo.

Kljub hitrejšemu načinu življenja in večji zaposlenosti ljudi smo prepričani, da se bodo strojčki v gospodinjstvu uporabljali tudi v prihodnje. Naše pomembne prednosti pred konkurenco so ugled, prepoznavnost in lastnosti naših izdelkov. Ugled smo pridobili predvsem z uporabnostjo, enostavno uporabo in dolgo življenjsko dobo naših strojčkov in drugih izdelkov. Gospodinje poznajo naše izdelke in jih rade pohvalijo, zato ne preseneča dejstvo, da se prenašajo iz roda v rod. Kupcem nudimo kvaliteten servis in garancijo, kar je velika prednost pred konkurenco.

Naše podjetje je uspešno z velikim potencialom v prihodnosti. Prednosti naših izdelkov in interes zahodnega trga za njihov nakup, so naša priložnost na poti osvajanja novih trgov. Naš velik potencial pa se kaže tudi v povečanju tržnega deleža na že obstoječih trgih.

 
Kako pogosto uporabljate mlinček za mletje orehov?
 
Nov mlinček za mletje oreščkov
 
 

Pocajt d.o.o. - Stari trg 12 - 3320 Velenje - Tel: +386 1 564 25 86 - Fax: +386 1 564 25 87
Gospodinjski aparati, strojčki
Izdelava spletne strani